A lekvárok saját borokból készülnek, a borból kipároljuk az alkoholt, fűszerezzük és pektinnel sűrítjük.
Alap lekvárok:
és Cabernet. Ezek a nevükkel megfelelő borból készülnek.
Továbbá készítek ízesített lekvárokat.
Ezek a következők:
Ezek vörösbor alapúak ( Portugieser és Cabernet ).
Idény jellegű lekvár a bodzás, fehérborból készül, házi bodza szörppel.
A lekvárokat természetes alapanyagokból készítjük.
Értékesítés helyszínei: Ősi Borház 7822 Nagyharsány, Kossuth L. u. 75.
Kemencés Pince 7773 Villány, Baross G. u. 50.
borlekvár (210 gr-os) |
900Ft/üveg |
4 db borlekvár vásárlása esetén az 5. ajándék! |
házi szörpök (0,25l-es üveg) |
600Ft/üveg |
Fajták: citromfüves, mentás, levendulás, natúr meggyszörp. |
házi szörpök (0,5l-es üveg) |
800Ft/üveg |
Fajták: citromfüves, mentás, levendulás, natúr meggyszörp. |