A csokoládét övező misztikum nem hagyta kíváncsiságunkat nyugodni, szerettünk volna valami egyedit, valami újdonságot készíteni. Így született a KakasBonbon.
Kutatjuk a különleges ízeket, fűszereket, melyet a lehető legnagyobb koncentrációban igyekszünk a kis csokoládéházakba zárni, hogy azok legközelebb, kóstoláskor bújjanak elő. Műhelyünkben nem használunk adalékanyagokat (tartósítószert, hozzáadott cukrot stb.) csak természetes alapanyagokat. Klasszikus kézműves csokoládé a miénk, minden lépése, az olvasztástól a temperáláson át a csomagolásig, kézzel készül.
A Villányi- Siklósi Borvidék szívében, Máriagyűdön működő manufaktúránk , üzletünk és kóstoló termünk az alábbi termékeket gyártja és kínálja:
Bonbonok
Táblás-töltött csokoládék
Trüffelek
Csoki nyalóka
Különböző ízesítésű forrócsokoládék
Drazsék - olajos magvak, aszalt gyümölcsök étcsokoládéval
Klasszikus mézes puszedli fűszeres csokoládékba mártva
Csokoládéba mártott kandírozott és aszalt gyümölcsök
Legfőbb specialitásunk a borok, párlatok (íze, illata, titokzatossága) mellé „hangolt” bonbonok, fűszerezett mini táblák, melyek új dimenziókat nyitnak borkóstolás világában.
A KAKASBONBON termékek magas minőséget képviselnek, jól illeszkednek a csúcs gasztronómia desszert kínálatához is.